grafische verwerkingseenheid (GPU)-markt Omvang 2021 met topconcurrenten Strategie, industrieanalyse, aandeel, omzet, regionale vooruitzichten, opkomende trends, zakelijke vooruitzichten en prognose tot 2027

grafische verwerkingseenheid (GPU)-markt Omvang 2021 met topconcurrenten Strategie, industrieanalyse, aandeel, omzet, regionale vooruitzichten, opkomende trends, zakelijke vooruitzichten en prognose tot 2027

Het wereldwijde grafische verwerkingseenheid (GPU) Markt 2021 Industrie onderzoeksrapport is een professionele en diepgaande studie van de huidige staat van de grafische verwerkingseenheid (GPU)-markt. Ten eerste geeft het rapport een basisoverzicht van de branche inclusief definities, classificaties, toepassingen en ketenstructuur. De grafische verwerkingseenheid (GPU)-marktanalyse is bedoeld voor de internationale markt, inclusief ontwikkelingsgeschiedenis, analyse van het concurrentielandschap, ontwikkelingsstatus en belangrijke regio’s. Het rapport geeft informatie over marktomvang, marktaandeel, trends, groei, kostenstructuur, capaciteit en omzet en prognose 2027. Het rapport zal nuttige gegevens en informatie verschaffen, evenals belangrijke vragen die in dit rapport worden beantwoord.

Vraag een voorbeeldkopie van het rapport aan – www.precisionreports.co/enquiry/request-sample/18111980

Marktanalyse en inzichten: wereldwijde grafische verwerkingseenheid (GPU)-markt:
De wereldwijde Graphics Processing Unit (GPU) markt werd gewaardeerd op 2297,68 miljoen USD in 2020 en zal groeien met een CAGR van 2,99% 2020-2027.
Het hoofddoel van dit rapport is om de inzichten op de post COVID-19 invloed die spelers op de markt zal helpen op dit gebied te evalueren hun bedrijf benadert. Ook dit verslag heeft betrekking op marktsegmentatie door grote markt verdors, types, toepassingen / eindgebruikers en geografie (Noord-Amerika, Oost-Azië, Europa, Zuid-Azië, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Zuid-Amerika).
Daarom is de CPU heeft super logisch vermogen. Vergeleken met CPU, de GPU voordeel ligt in multi-kern, het aantal kernen veel meer dan dat van CPU, die honderden bereiken, elke kern relatief kleine cache, en digitale logische bewerkingseenheid is klein en eenvoudig; terwijl CPU algemeen slechts 8 cores hoogstens, die in het algemeen wordt gebruikt voor het verwerken berekeningsgegevens met complexere hoeveelheid berekeningen. Daarom GPU is meer geschikt voor data parallel berekenen dan CPU. Bij het afleggen van graphics, een groot aantal 3D-coördinaten moeten worden omgezet in 2D-coördinaten en de coördinaten van elke individuele positie moet worden berekend. Hoewel de berekening coördinaat niet ingewikkeld, is de enorme hoeveelheid gegevens die niet voor rekening van CPU. Als CPU wordt gebruikt om te berekenen, zal het niet alleen tot verspilling van de enorme rekenkracht van ALU, maar ook de parallelle gegevensverwerking vermogen is niet genoeg. Qua productsoorten, kunnen grafische verwerkingseenheid (GPU) worden onderverdeeld in twee types: onafhankelijke GPU en geïntegreerde GPU. In 2019 geïntegreerde GPU neemt het grootste deel van de totale markt, meer dan 50%. Qua producttoepassingen is grafische verwerkingseenheid (GPU) hoofdzakelijk in desktopcomputers en notebookcomputers. In 2019, notebookcomputers bezetten het grootste aandeel van de totale markt, ongeveer 55%.

Regionale analyse:
Het belangrijkste doel van dit rapport is om inzichten te verschaffen over de post COVID-19-impact die marktspelers op dit gebied zullen helpen bij het evalueren van hun zakelijke benaderingen. Dit rapport behandelt ook marktsegmentatie door grote marktverkopers, typen, toepassingen / eindgebruikers en geografie (Noord-Amerika, Oost-Azië, Europa, Zuid-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Zuid-Amerika).

Eindrapport zal de analyse van de impact van COVID-19 op deze industrie toevoegen.

Informeer voordat u dit rapport koopt – www.precisionreports.co/enquiry/pre-order-enquiry/18111980

Kortom, het rapport biedt gedetailleerde statistieken en analyses over de toestand van de industrie; en is een waardevolle bron van begeleiding en richting voor bedrijven en individuen die geïnteresseerd zijn in de markt.

Door Market Verdors:
NVIDIA Corporation
AMD (ATI)
Intel
ARM Limited
Qualcomm
Imagination Technologies Group
VeriSilicon (Vivante)

Door Types:
Desktop computer
notebook Computer

Door Toepassingen:
Independent GPU
geïntegreerde GPU

Impact van COVID-19:
De pandemie van COVID-19 blijft de groei van verschillende industrieën transformeren; de onmiddellijke impact van de uitbraak is echter gevarieerd. Terwijl een paar bedrijfstakken een daling van de vraag zullen waarnemen, zullen tal van andere ongedeerd blijven en veelbelovende groeimogelijkheden laten zien. COVID-19 zal een grote impact hebben op de grafische verwerkingseenheid (GPU)-markt.

Koop dit rapport (prijs 3500 (Three Thousand Five Hundred) USD voor een licentie voor één gebruiker) – www.precisionreports.co/purchase/18111980

Kernindicatoren geanalyseerd:
• Marktspelers en concurrentieanalyse: het rapport behandelt de belangrijkste spelers in de branche, inclusief bedrijfsprofiel, productspecificaties, productiecapaciteit / verkoop, omzet, prijs en brutomarge 2016-2027 & verkoop met een grondige analyse van het concurrentielandschap van de markt en gedetailleerd informatie over leveranciers en uitgebreide details van factoren die de groei van grote marktverkopers zullen uitdagen.
• Globale en regionale marktanalyse: het rapport omvat de status en vooruitzichten voor de globale en regionale markt 2016-2027. Verder geeft het rapport gedetailleerde details over elke regio en landen die in het rapport worden behandeld. Identificatie van de verkoop, verkoopvolume en omzetprognose. Met gedetailleerde analyse op typen en toepassingen.
• Markttrends: de belangrijkste trends op de markt, waaronder toegenomen concurrentie en continue innovaties.
• Kansen en drijfveren: identificatie van de groeiende eisen en nieuwe technologie
• Porters Five Force-analyse: het rapport geeft een beeld van de concurrentie in de industrie, afhankelijk van vijf basiskrachten: dreiging van nieuwkomers, onderhandelingspositie van leveranciers, onderhandelingspositie van kopers, dreiging van vervangende producten of diensten en bestaande rivaliteit in de industrie.

Om te begrijpen hoe de impact van Covid-19 in dit rapport wordt behandeld – www.precisionreports.co/enquiry/request-covid19/18111980

Belangrijkste redenen om te kopen:
• Om inzichtelijke analyses van de markt te verwerven en een uitgebreid begrip te hebben van de wereldmarkt en het commerciële landschap.
• Beoordeel de productieprocessen, belangrijke problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te verkleinen.
• De meest invloedrijke drijvende en remmende krachten op de markt en de impact ervan op de wereldmarkt begrijpen.
• Leer meer over de marktstrategieën die worden toegepast door de respectievelijke toonaangevende organisaties.
• De toekomstige vooruitzichten en vooruitzichten voor de markt begrijpen.
• Naast de standaard structuurrapportages verzorgen wij ook maatwerkonderzoek volgens specifieke eisen.

Gedetailleerde TOC van COVID-19 Outbreak-Global grafische verwerkingseenheid (GPU) Markt Report @ www.precisionreports.co/TOC/18111980