liraglutide Markt 2021-2024 | Topfabrikanten, drijvende krachten voor bedrijfsgroei, uitdagingen en kansen, ketenstructuur in de sector, ontwikkelingstrends naar grootte, beperkingen en toekomstvoorspelling

liraglutide Markt 2021-2024 | Topfabrikanten, drijvende krachten voor bedrijfsgroei, uitdagingen en kansen, ketenstructuur in de sector, ontwikkelingstrends naar grootte, beperkingen en toekomstvoorspelling

Wereldwijd liraglutide-marktrapport 2021 biedt informatie over marktomvang, aandeel, trends, groei, kostenstructuur, capaciteit, omzet en prognose voor 2024. Dit rapport bevat ook de algemene en uitgebreide studie van de liraglutide-markt met al zijn aspecten die de groei van de markt. Dit rapport is een uitputtende kwantitatieve analyse van de liraglutide-industrie en biedt gegevens voor het maken van strategieën om de marktgroei en effectiviteit te vergroten.

De wereldwijde markt voor Liraglutide zal naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer in de komende vijf jaar zal miljoen USD te bereiken in 2024.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport op – industryresearch.biz/enquiry/request-sample/13851249

Reikwijdte van het rapport:
Liraglutide (NN2211) een langwerkend glucagon-achtige peptide-1 receptor-agonist binding aan dezelfde receptoren evenals het endogene metabolische hormoon GLP-1 dat stimuleert insulinesecretie. De markt gebracht onder de merknaam Victoza, is een injecteerbaar geneesmiddel ontwikkeld door Novo Nordisk voor de behandeling van type 2 diabetes. In 2015 Novo Nordisk begon met de verkoop in de Verenigde Staten onder de merknaam Saxenda als een behandeling voor obesitas bij volwassenen met ten minste een gewicht-gerelateerde comorbide aandoening.

De totale hoeveelheid Octrooien ongeveer 1871 Liraglutide zijn bij degenen Patents, 44% is ongeveer applicatie, 26% is ongeveer Combinatietherapie en 12% ongeveer Bereidingswijze.
In deze octrooien, goed voor Europa is de grootste, gevolgd door Noord-Amerika, en tenslotte Azië.
De toepassing van Liraglutide
Liraglutide voor de behandeling van type 2 diabetes mellitus
Liraglutide 1,2 mg per dag bij triple behandelingsregimes (in combinatie met metformine en een sulfonylureum of metformine en een thiazolidinedion) wordt aanbevolen als een optie voor de behandeling van mensen met type 2 diabetes, indien gebruikt zoals beschreven voor exenatide in ‘type 2 diabetes : de behandeling van type 2 diabetes’
Liraglutide 1,2 mg per dag bij tweevoudige therapie regimes (in combinatie met metformine) wordt aanbevolen als een optie voor de behandeling van mensen met type 2 diabetes, indien de persoon intolerant of metformine, of behandeling met metformine of een sulfonylureum is gecontraïndiceerd en de patiënt intolerant van thiazolidinedionen en dipeptidylpeptidase-4 (DPP-4-remmers), of behandeling met thiazolidinedionen en DPP-4-remmers is gecontraïndiceerd.
Liraglutide 1,8 mg wordt dagelijks niet aanbevolen voor de behandeling van mensen met type 2 diabetes.
De commissie concludeerde dat het geleverde bewijs was niet robuust genoeg om dit aan te bevelen liraglutide als een kosteneffectief alternatief om ofwel thiazolidinedionen of DPP-4-remmers als een triple therapie regime, maar het gelooft liraglutide is een kosteneffectieve behandeling optie ten opzichte van exenatide.
Rekening houdend met het gebrek aan klinische studie waaruit blijkt een significant voordeel van het verhogen van de liraglutide dosis van 1,2 mg tot 1,8 mg, de sterk uiteenlopende ICERs en de onzekerheid in de economische analyse, was de commissie niet in staat aan te bevelen liraglutide 1,8 mg voor de behandeling van type 2 diabetes.
De commissie concludeerde dat mensen met type 2 diabetes momenteel ontvangt liraglutide die niet voldoen aan de in punt 1.1 of 1.3 criteria, of die behandeld worden met liraglutide 1,8 mg, moet de mogelijkheid om hun huidige behandeling voort te zetten totdat zij en hun artsen het nodig achten hebben stoppen.
De wereldwijde markt voor Liraglutide zal naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer in de komende vijf jaar zal miljoen USD te bereiken in 2024, uit miljoen USD in 2019, volgens een nieuwe studie.
Dit rapport richt zich op de Liraglutide in de mondiale markt, met name in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Dit rapport categoriseert de markt op basis van de fabrikanten, de regio’s, het type en toepassing.

Wereldwijde liraglutide-marktconcurrentie door TOPFABRIKANTEN, met productie, prijs, omzet (waarde) en elke fabrikant inclusief
HEC Pharm
Bachem
Bharat Pharmaceuticals
Kingpep Biotechnology
Shenzhen JYMed Technology
Wuxi Asiapeptide
AmbioPharm

Om te begrijpen hoe de impact van Covid-19 in dit rapport wordt behandeld – www.industryresearch.biz/enquiry/request-covid19/13851249

Op basis van het product geeft dit rapport de productie, omzet, prijs, marktaandeel en groeipercentage van elk type weer, voornamelijk opgesplitst in
Pillen
Vloeistof

Op basis van de eindgebruikers/applicaties richt dit rapport zich op de status en vooruitzichten voor grote applicaties/eindgebruikers, consumptie (verkoop), marktaandeel en groeipercentage voor elke applicatie, inclusief
Ziekenhuis
drug Store

Dit rapport bestudeert de topproducenten en consumenten die zich richten op productcapaciteit, productie, waarde, consumptie, marktaandeel en groeimogelijkheden in deze belangrijke regio’s, met betrekking tot
• Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada en Mexico)
• Europa (Duitsland, Frankrijk, VK, Rusland en Italië)
• Azië-Pacific (China, Japan, Korea, India en Zuidoost-Azië)
• Zuid-Amerika (Brazilië, Argentinië, Colombia)
• Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Nigeria en Zuid-Afrika)

Informeer voordat u dit rapport aanschaft op – industryresearch.biz/enquiry/pre-order-enquiry/13851249

Wereldwijde liraglutide-markt met informatie zoals bedrijfsprofielen, productfoto en specificatie, capaciteit, productie, prijs, kosten, omzet en contactgegevens. Stroomopwaartse grondstoffen en instrumentatie en stroomafwaartse vraaganalyse worden bovendien verstrekt. De wereldwijde liraglutide-trends voor marktontwikkeling en marketingkanalen worden geanalyseerd. Ten slotte wordt de haalbaarheid van de nieuwste investeringsprojecten beoordeeld en worden algemene analyseconclusies gegeven.

De inhoud van de studieonderwerpen omvat in totaal 15 hoofdstukken:
Hoofdstuk 1, om de productomvang, het marktoverzicht, de marktkansen, de drijvende kracht van de markt en de marktrisico’s van liraglutide te beschrijven.
Hoofdstuk 2, om de topfabrikanten van liraglutide te profileren, met prijs, verkoop, omzet en wereldwijd marktaandeel van liraglutide in 2017 en 2018.
Hoofdstuk 3, de liraglutide concurrentiesituatie, verkoop, omzet en mondiaal marktaandeel van topfabrikanten worden nadrukkelijk geanalyseerd door landschapscontrast.
Hoofdstuk 4, de liraglutide-uitsplitsingsgegevens worden weergegeven op regionaal niveau, om de verkoop, omzet en groei per regio weer te geven, van 2014 tot 2019.
Hoofdstuk 5, 6, 7, 8 en 9, om de verkoopgegevens op landniveau te breken, met verkoop, omzet en marktaandeel voor belangrijke landen in de wereld, van 2014 tot 2019.
Hoofdstuk 10 en 11, om de verkoop te segmenteren op type en toepassing, met verkoopmarktaandeel en groeipercentage op type, toepassing, van 2014 tot 2019.
Hoofdstuk 12, liraglutide-marktvoorspelling, per regio, type en toepassing, met verkoop en omzet, van 2019 tot 2024.
Hoofdstuk 13, 14 en 15, om het liraglutide-verkoopkanaal, distributeurs, klanten, onderzoeksresultaten en conclusie, bijlage en gegevensbron te beschrijven.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport op – industryresearch.biz/enquiry/request-sample/13851249

Enkele punten uit TOC:
1 Marktoverzicht
2 fabrikantenprofielen
3. Wereldwijd liraglutide-verkoop, inkomsten, marktaandeel en concurrentie per fabrikant (2017-2018)
4 Wereldwijde liraglutide-marktanalyse per regio
5 Noord-Amerika liraglutide per land
6 Europa liraglutide per land
7 Azië-Pacific liraglutide per land
8 Zuid-Amerika liraglutide per land
9 Midden-Oosten en Afrika liraglutide per land
10 Wereldwijd liraglutide-marktsegment per type:
11 Wereldwijd liraglutide-marktsegment per toepassing:
12 liraglutide-marktvoorspelling (2019-2024)
En vervolg……

Koop dit rapport (prijs 3480 USD (drieduizend vierhonderdtachtig USD) voor een licentie voor één gebruiker) – industryresearch.biz/purchase/13851249
Our Other Reports:
– Commercial Vehicle Airbag Fabric = www.marketwatch.com/press-release/commercial-vehicle-airbag-fabric-market-size-share-2021-key-regions-with-industry-scenario-growth-boosting-strategies-dynamics-and-trends-segment-analysis-by-types-application-and-forecast-2026-2021-05-27
– Ultrasonic Cleaning Chemicals = www.marketwatch.com/press-release/ultrasonic-cleaning-chemicals-market-2021-global-industry-growth-by-top-companies-upcoming-trends-historical-analysis-size-emerging-factors-demands-key-players-future-technologies-and-potential-of-industry-till-2027-2021-04-22
– Polypropylene Pipes Market = www.marketwatch.com/press-release/polypropylene-pipes-market-2021-in-depth-analysis-by-future-growth-competitive-landscape-emerging-technologies-in-depth-qualitative-insights-business-prospects-and-forthcoming-developments-2021-03-30
– Rugged Electronics = www.thecowboychannel.com/story/43157862/rugged-electronics-market-trending-development-opportunities-2021-global-key-manufacturer-share-future-scope-covid-19-market-scenario-industry
– Medical Compression Plates = www.wboc.com/story/43781131/medical-compression-plates-market-2021-analysis-by-leading-manufacturers-data-major-business-company-total-revenue-recent-developments-demands-future